Sørg for der eksisterer en sikkerhedskopi

Med en sikkerhedskopi, bliver man ikke bedrøvet, når computeren svigter en, eller hvis man bliver udsat for hack. En sikkerhedskopi er ikke nødvendigvis noget, som man behøver at stå for selv, da det også er noget som man kan få lavet automatisk for en. Så bliver der kontinuerligt opdateret, og de filer man hober op i løbet af ugen bliver uploaded til skyen og så ligger de ellers der helt sikre.

Det er jo ikke første gang, at der er nogle personlige informationer, som er havnet i hænderne på tredjepart, som har vist sig at have købt dem. Derfor er der også kommet meget skærpet sikkerhed på området, og hvis det er man får brug for nogle, som kan sørge for at ens ting er i sikre hænder, er det også noget, som man finder meget mere om på nettet i dag. Det er alt andet lige meget nemmere for en, at skulle finde frem til en distributør af denne service her online, hvis det ikke normalt er noget man benytter sig af.

Sørg for der er plads til hele familiens forbrug

Har man en familiecomputer derhjemme, som også bliver brugt flittigt både til sjov og leg og til skolearbejde eller reelt voksenarbejde, er det også vigtigt med masser af plads til filer, spil og så videre. Online plads i skyen er altid en løsning, som vil gøre sig gældende for folk som gør sig brug af mange dokumenter, men på et tidspunkt løber tør for plads til at kunne opretholde. Der er kun så meget på plads og komme efter på den bærbare, og er det noget som bliver overgået, er det også svært at navigere igennem skolearbejdet.

For at alle worddokumenter, excel, powerpoint bliver hvor de skal og kan tages frem til brug af hver en tid, er der også brug for at man kan huse dem alle sammen. Det bliver ikke meget nemmere, hvis man skal gå rundt med tre eksterne harddiske til alle ens ting på i dag.