Få klippet lokkerne og mærk nærværet

Der er intet bedre end at komme til en frisør, der bare kan finde ud af at klippe håret, som man gerne vil have det. Rigtig mange nyder at kunne booke tid til frisør, og elsker den luksus der ligger i at blive klippet. Der er noget dejligt i det at blive nusset i håret og få sat lokkerne. Det er nu man kan booke tid ved Frisør Aalborg, og nyde at komme til en nærværende damefrisør. Ligeledes er det også her, at mændene kan blive klippet. For frisør Aalborg er både en dame og herrefrisør, så begge grupper kan komme og få håret klippet.
Man kan give ringe til frisørsalonen og bestille tid eller man kan nemt og hurtigt booke tid online til den klipning man nu gerne vil bestille. Det er også muligt at booke tid til børneklip Aalborg, så også børn kan få en ny sej frisure. Eller få klippet spidserne af, så håret igen kan gro bedre og få mere fylde.
Tjek Børneklip Aalborg i dag og book tid hos en nærværende frisør

En frisør der kan rumme kundernes forskellige behov.

Ved Hair By Aagaard er kundeservice i fokus. Det mærkes tydeligt, når man træder ind ved Frisør Aalborg. Her står personalet altid klart til at byde velkommen, for man ved hvor vigtigt det er at være nærværende i forhold til den enkelte kunde. Hver kunde har eget behov for klipning og pleje af håret, og dette tilgodeses altid når man kommer i salonen. Det vigtigste er, at man får en god oplevelse og dermed har lyst til at komme til Hair By Aagaard igen.
Her er der tid og rum til at tage sig god tid til de kunder der kommer ind. Man kan lade sig inspirere af frisurer i de forskellige magasiner, og dermed tage en snak med frisøren om ens ønsker til den fremtidige frisure.
Det er så vigtigt, at man bliver tilfreds med resultatet, og at der kan justeres undervejs. Nogle vil gerne have en standardklipning, andre vil have farvet håret og have hanekam. Her er både herrefrisør, damefrisør og tilbud om børneklip Aalborg.