Brugt IT-udstyr kan være penge værd.

De fleste virksomheder i dagens Danmark har i dag computere, printere og andet it udstyr til deres medarbejdere. Når dette IT udstyr er forældet, er gået i stykker og generelt trænger til udskiftning, skal man finde ud af , hvordan man så bortskaffer netop dette IT-udstyr. Det kan være en udfordring for mange virksomheder, at kunne bortskaffe dette på den mest miljørigtige måde. Derudover er der udfordringen, med at kunne få slettet alle data fra computerne, så der ikke er nogle der evt. kan misbruge disse data. Ved brugt-it.dk er det muligt, at virksomheder kan komme af med deres brugte IT-udstyr. Her er der nemlig fokus på at afskaffe IT-udstyret på den mest miljørigtige måde, og så kan man her ganske effektivt få slettet alle data fra IT-udstyret.
Det viser sig, at brugt IT-udstyr, kan være penge værd, afhængig af mærke og stand på udstyret.

Fokus på datasletning og miljørigtig bortskaffelse

Processen i forhold til køb af brugt IT-udstyr er som følgende. Først er der en vurdering og prissætning. Dernæst nedtagning, pakning og transport. Til sidst kommer test og datasletning sammen med miljørigtig bortskaffelse. Det er primært IT-udstyr som storage systemer, servere, stationære og bærbare PC m.v. som der bliver opkøbt.
Med hensyn til datasletning bruges der Certus Software som garanterer en 100 % datasletning, så disse data ikke på nogen som helst måde kan genskabes.
Når man snakker om datasletning, er det vigtigt, at man som virksomhed, får garanti for, at dyrebare data, for evigt bliver slettet, og dermed ikke kan genskabes. Dette er muligt med Certus software.
Så næste gang virksomheden skal af med brugt IT-udstyr, er det en oplagt mulighed, at undersøge, hvem der kan opkøbe IT-udstyret, så der er styr på datasletning og miljørigtig bortskaffelse.

brugt hardware