Blogg

  När vi då talar om thaimassage i Stockholm, vilket är den plats som är thaimassagens mecka i Sverige, så finns här också de bästa massagesalongerna där du garanterat får en trevlig och professionell service av någon med ett leende på läpparna. Så är det faktiskt inte med thaimassage, utan här får du precis samma behandling som du tidigare varit van vid under dina resor till Thailand. I annat fall så ger den din kropp och själ en reinkarnationskänsla i vilket fall. Tel., mobil., e-post: Gillar oss på Facebook. Slussen Thaimassage vill och hoppas att du efter avslutad behandling känner ökat välbefinnande, bättre balans, mindre skadlig stress och mer friskt flödande energi. Slappna av i en harmonisk miljö där du bemöts med omtanke och service.

  Erotiska tjejer thaimassage i stockholm

  Faktum är dock att det finns en hel uppsjö av specialiserade salonger som erbjuder thaimassage i Stockholm. Ring oss för att få portkoden till ytterdörren. Det finns gratis parkering i Spånga Centrum. Information om Slussen Thaimassage i Stockholm Öppettider, måndag: 10:00-20:00, tisdag: 10:00-20:00, onsdag: 10:00-20:00, torsdag: 10:00-20:00, fredag: 10:00-20:00, lördag: 10:00-20:00. Allt för att du ska ha många valmöjligheter och även få den bästa kvalitén på din behandling.

  Thaimassage, stockholm - Den ultimata thaimassageguiden Spånga, thai Massage Spa - Spånga Centrum Thaimassage Falköping Badoo Dating - Erotisk Boden 60min: 300 sek: Mer info om Aree. Baan, thaimassage, observatoriegatan. Nam, kong Thaimassage ;. Slussen Thaimassage ; Söders. Erotisk massage södertälje Tatine, thai Massage ; Thai, hatthawat Massage Askim; Thai, rose, thaimassage ;. Mitt namn är Wasana Was jag är massör hos Pranari. Thai massage och jag har jobbat som massör i 7 år på sjukhuset i thailänd och. Kunderna är ofta återkommande och besöker Spånga.  Sexiga underkläder stora storlekar sexiga killar

  Hemsida: beskrivning av Slussen Thaimassage, på Guldgränd 1 i Stockholm finner du Slussen Thaimassage. När du väljer thaimassage i Stockholm, så befinner du dig på en av de platser i vårt land som har det bredaste utbudet. Alla de som har ätit thailändsk mat i Thailand, vet mycket väl att den thailändska mat som serveras på hemmaplan är en försvenskad variant för att de flesta av oss inte ska sätta pepparn i halsen. Thaimassage i Stockholm erbjuds på många olika sätt. Här kan du få en helt vanlig och enkel fotmassage med tillhörande zonterapi. Ett stenkast från kanalen. Vi säljer presentkort som du kan fylla med valfritt belopp. Vi erbjuder även de produkter vi använder så som oljor och aromor om du vill köpa hem dem för eget bruk eller för att ge bort.